Ders Seçiminde Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar

Sevgili Öğrenciler,

Ders kayıt sırasında alttan ders alması gerektiği  halde kontenjandan dolayı ders alamayan arkadaşlar olduğu gibi bazı ders grupları arasında dengesiz dağılımlar da görülebilmektedir. Bu nedenle problemsiz bir kayıt süreci için aşağıdaki  konulara özen göstermeniz memnuniyetle karşılaşacaktır.

1.      Ders grup seçimlerinde, eğer ders çakışmasından kaynaklanan bir zorunluluk bulunmuyorsa öğrenci sayısının daha az olduğu gruplardan ders seçimi yapılması.

2.      Özellikle Bologna sürecinden kaynaklanan nedenlerle “Bilimsel Araştırma Yöntem ve Teknikleri” dersini 2.,  3. ve 4. Sınıfların seçeceği görülmektedir.  Bu nedenle, ilgili ders, öğretim üyelerimize sınıf bazında bildirilmiştir. Öğrencilerimizin kendi sınıfları için aşağıda belirtilen gruplardan uygun olanını seçmeleri gerekmektedir.

Grup 1: Yrd. Doç. Dr. Tuncay SEVİNDİK - (4. Sınıflar) (Uzaktan Eğitim Grubu)

Grup 2: Yrd. Doç. Dr. M. Betül YILMAZ- (4. Sınıflar)

Grup 3: Yrd. Doç. Dr. M. Betül YILMAZ- (3. Sınıflar)

Grup 4: Doç. Dr. Feza ORHAN- (2. Sınıflar)