EBT 1 Muafiyet Sınavı hk.

EĞİTİMDE BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİ I DERSİ İLE İLGİLİ BİLGİLENDİRME

Sevgili öğrencilerimiz;

Eğitiminiz sırasında almanız gereken zorunlu derslerden bir tanesi Eğitimde Bilişim Teknolojileri (EBT) I dersidir.  Dersin dili İngilizce olmakla birlikte, içeriği aşağıdaki konulardan oluşmaktadır:

o  Bilgisayarla ilgili temel kavramlar

o  Windows işletim sistemi

o  Kelime işlemci programı (Word)

o  Hesap çizelgesi programı (Excel)

o  Sunum programı (Powerpoint)

o  Bilgi ve İletişim

Öğrencilerimizin bir kısmının söz konusu becerilerine sahip olarak fakültemize gelmelerinden dolayı EBT I dersine yönelik muafiyet sınavı (İngilizce) gerçekleştirilmektedir. Yapılacak muafiyet sınavı sonucunda, yapılacak değerlendirmeye göre öğrencilerin harf notları belirlenecek ve CC ve üstü alan öğrenciler -harf notları Fakülte yönetim kurulu kararı ile USİS üzerinden transcript’lerine işlenerek-  dersten muaf kabul edileceklerdir.

EBT I dersi muafiyet sınavı 19 Eylül 2017 Salı saat 13:00 de yapılacaktır.
Sınava girmek isteyen adayların, bu isteklerini 18 Eylül Pazartesi günü saat 16:00’ya kadar BÖTE bölüm sekreterliğine bildirmeleri gerekmektedir